Despre proiect

 Povestea începe în anul 2014, când Radu Mihai înființează proiectul intitulat „Papirusul lui 7”, alături de Vlad Țepeș și Dana Pătrășcoiu. Având ca obiectiv promovarea istoriei și a literaturii pe baza unor articole zilnice, proiectul respectiv se bucură de interesul oamenilor din Constanța, atât în mediul virtual, cât și în cel real, datorită articolelor, a vizitelor în cadrul muzeelor din orașul respectiv, dar și a cercului de lectură organizat de către profesorul Cătălin Spătaru, alături de profesoara Daciana Călin.

 Pe parcursul timpului, Daciana Călin se retrage din activitatea cercului de lectură, acesta continuând să fie organizat de Cătălin Spătaru, cu ajutorul lui Radu Mihai.

 În luna mai a anului 2015, proiectul intitulat „Papirusul lui 7” ia sfârșit, urmând să fie renăscut în luna iulie a aceluiași an, datorită inițiativei profesorului Cătălin Spătaru, sub numele de „Lumen in mundo”.

 În prezent, acest proiect numără patru membri: Cătălin Spătaru, Radu Mihai, Vlad Țepeș și Acostăchioaei Ana-Maria. O parte a activității se desfășoară prin intermediul cercurilor de lectură și a cercurilor de filosofie, care au loc o dată la două luni, în orașul Constanța, iar cealaltă parte prin intermediul articolelor postate în cadrul acestui blog.

Reclame

2 gânduri despre “Despre proiect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s